Coronaviruset

För närvarande är följande grupper och aktiviteter inställda: Meditation (söndagar), Språkcafé (tisdagar), Lötenlunken (onsdagar) och Lötenträffen (torsdagar) och alla körövningar. Arbetsdagen 18 april ställs in.

Alla gudstjänster april-maj blir en gudstjänst och då kl. 10.

Läs programmet på hemsidan för att se vad som händer eftersom saker ändras hela tiden i takt med nya direktiv från myndigheterna.

Du kan följa gudstjänsterna via Youtube. Klicka här.

I dessa Coronatider behöver vi hjälpas åt att skydda våra riskgrupper – äldre personer och dem med underliggande sjukdomar. Har du några i din närhet som du kan hjälpa med att handla mat? Någon granne, vän eller andra?

Om du har möjlighet att hjälpa fler än du känner, kontakta diakon Eila Svensson så förmedlar hon kontakt med behövande. Detsamma gäller om du behöver hjälp att handla och inte känner någon du kan be om hjälp.

Om du skulle vilja att någon ringde till dig regelbundet för att höra om du mår bra eller om du har möjlighet att ringa någon som sitter isolerad hemma p.g.a coronasmittan, kan du kontakta Maria Petersson.

Eila Svensson

Arbetar tis-tors