Språkcafé

OBS: Pausat tills vidare på grund av Covid-19 och de regionala restriktionerna. Vi räknar dock med att kunna öppna igen i september! Välkommen att höra av dig vid frågor – se kontakt nedan.

En mötesplats med integration och vänskap i fokus

På vårt språkcafé finns det möjlighet att båda träna svenska och träffa nya vänner, oavsett var man kommer ifrån. Vi har ett särskilt fokus på barn och familjer, men alla åldrar är varmt välkomna. Kom för att sitta ned och samtala med andra, fika, träna svenska eller spela spel. I kyrkans församlingssal har vi en barnhörna för våra yngsta besökare.

Telefonkompis

Vill du träna svenska genom att prata i telefon med en telefonkompis? Det finns volontärer som gärna pratar med dig som önskar det! Ta kontakt med Mary för mer information (se kontakt längst ner)!

Kontaktpersoner:

Kristin Helm