Språkcafé

OBS! På grund av de nya corona-restriktionerna har vår språkcafé stängt tills vidare. Vid frågor kontakta Denis Bisaso tel: 073-505 70 73, epost: denis.bisaso@ erikshjalpen.se

En mötesplats med integration och vänskap i fokus

På vårt språkcafé finns det möjlighet att både träna svenska och träffa nya vänner, oavsett var man kommer ifrån. Alla åldrar är välkomna, också barn och familjer. Kom för att sitta ned och samtala med andra, fika, träna svenska eller spela spel. I kyrkans församlingssal har vi en barnhörna för våra yngsta besökare.

Välkommen till Lötenkyrkans språkcafé på tisdagar kl 14-16. Uppstart för hösten 2021 den 7 september.

Telefonkompis

Vill du träna svenska genom att prata i telefon med en telefonkompis? Det finns volontärer som gärna pratar med dig som önskar det! Ta kontakt med Mary för mer information (se kontakt längst ner)!

Kontaktpersoner:

Mary Wehbeh