Coronaviruset

Uppdaterad senast 2022-01-12

Information om nya direktiv från 10 januari.

Utifrån de nya direktiven som presenterats så kommer följande gälla i Lötenkyrkan framöver:

- Lötenkören, ungdomskören samt språkcaféet pausas.

- 09.30-gudstjänsten kommer att använda sig av vaccinationsbevis, maxgräns 150 personer.

- 11.30-gudstjänsten samt veckomässan på onsdagar 21.00 använder inte vaccinationsbevis, maxgräns 50 personer.

- Vi startar upp en lunchmässa 12.30 på onsdagar, maxgräns 50 personer.

- Övrig verksamhet fortsätter som planerat men med vissa anpassningar.

Vid frågor kan vår präst Christoffer eller vår ordförande Bo kontaktas.

I dessa Coronatider behöver vi hjälpas åt att skydda våra riskgrupper – äldre personer och dem med underliggande sjukdomar. Har du några i din närhet som du kan hjälpa med att handla mat? Någon granne, vän eller andra?

Om du har möjlighet att hjälpa fler än du känner, kontakta diakon Eila Svensson så förmedlar hon kontakt med behövande. Detsamma gäller om du behöver hjälp att handla och inte känner någon du kan be om hjälp.

Om du skulle vilja att någon ringde till dig regelbundet för att höra om du mår bra eller om du har möjlighet att ringa någon som sitter isolerad hemma p.g.a coronasmittan, kan du kontakta Maria Petersson.

Eila Svensson

Arbetar tis-tors