Regelbundna samlingar

Notiser

Månadsbladet

Välkommen på Nyfiken på Alpha-träff!

Har du funderingar kring livet, tillvaron, Gud och kristen tro? Söker du en plats där det finns tid och rum att ställa frågor och dela tankar med andra? Alpha är en sådan mötesplats!

Välkommen på en Nyfiken på Alpha-träff 8 sept kl 18.30-20.00.

I höst erbjuder Lötenkyrkan Alphakurs Online på tisdagar 18.30-20.00 och vanlig Alpha i kyrkan på onsdagar 18.30-20.30 med start 21, resp 22 sept. Vi ser en film om kvällens ämne och samtalar i mindre grupper. I onsdagskursen äter vi också middag tillsammans. Båda kurserna ges 10 kvällar, en lördag med ev. övernattning och en avslutande fest 1 dec.

Frågor om kursen och anmälan (senast 15 september) till Stefan Holmström, 0706-939430, alpha@lotenkyrkan.se

Bibeldag

Apostlagärningarna - att vittna om evangeliet, då och nu.

Den 25 september i Lötenkyrkan.

Huvudtalare är Peter Halldorf, pastor, redaktör för tidskriften Pilgri,, kommunitetsledare och författare.

En av hans böcker är Andens folk. En lärjungavandring genom Apostlagärningarna.

Boka dagen redan nu!

Lötenkyrkans årsmöte 2021

Kallelse till extra årsmöte för EFS i Lötenkyrkan med efterföljande föreningsmöte

Tid: Söndag 24 oktober kl 16:00

Plats: Lötenkyrkan

1. Val av styrelseledamöter med flera poster

2. Val av valberedning

Under föreningsmötet vill vi även diskutera Lötenkyrkans vision samt andra aktuella frågor.

Varmt välkomna!