Välkommen till Lötenkyrkans gemenskapsdygn!

Under ett dygn kommer vi som församling tillsammans på vackra Drakudden. Temat är ”Nära Jesus – nära varandra!” Vi kommer umgås, äta, lyssna till bibelundervisning, samtala, fira lovsångsmässa, leka och mycket mer. Dessutom kommer det finnas särskilda samlingar för barn i olika åldrar.

När? Kl 09.00 lördag 21 maj – kl 12.00 söndag 22 maj.
Var? Drakudden, Upplands Bro.
Kostnad? Barn (4 – 10 år): 50 kr
Barn (10 – 15): 100 kr.
Student/pensionär: 150 kr.
Vuxen: 200 kr.
Övrig praktisk info: Vi räknar med att kunna samåka i så stor utsträckning som möjligt. De som sover över får räkna med att dela rum med någon annan. För den som inte vill eller har möjlighet att övernatta går det bra att komma över lördagen.

Anmälan: Kontakta Christoffer Abrahamsson via 018 – 430 37 88, alternativt christoffer.abrahamsson@svenskakyrkan.se. Uppge namn, ålder, telefonnummer, möjlighet till bilplats eller eventuellt behov av skjuts. Du behöver även betala anmälningsavgiften för att anmälan ska vara giltig. Skriv ”Gemenskap + namn på de du anmäler.” Swish: 123 113 57 30. Bg: 592-9260. Om avgiften är ett hinder för att du ska åka kan du kontakta Christoffer så löser vi det.

Platserna är begränsade, se därför till att anmäla dig så snart som möjligt.

Varmt välkommen till Lötenkyrkans gemenskapsdygn 2022!